Annorlunda bröllopsgåvor

Att hitta rätt bröllopsgåva är inte alltid lätt. Helst vill vi nog alla hitta en present som är både personlig, användbar och som brudparet kommer att bli glada för. Dessutom vill ju ingen köpa något som en annan gäst också har köpt. Därför har vi tagit fram ett gäng tips på riktigt bra bröllopsgåvor, perfekt att spara inför nästa gång det stundar bröllop.

Handgjort är unikt

Med handgjorda presenter kan du vara säker på att du ger brudparet en present som är både unik och personlig och det är inte särskilt svårt att hitta fina hantverk att ge bort. På nätet kan du hitta allt från handgjorda tvålar till heminredning och fina ljus.

Kökstextilier i linne

Textilier till köket är både praktiska och fina när de är gjorda i rätt material, exempelvis i linne. Passa på och sätt ihop ett set med textilier som passar ihop. Med bordsduk och servetter i linne kan du ge bort en present som känns lyxig och som kommer att uppskattas.

Tavlor ger värme i hemmet

Ett jättebra sätt att få till en mysig känsla i hemmet är att inreda med fina tavlor. Därför är också tavlor en perfekt present att ge till det nygifta paret. Ta en titt på nätet och ge bort en tavla som symboliserar kärleken.