Snygga till er inför bröllopet – handla makeup på nätet

Nalkas det bröllop? Har du valt att sminka dig själv på din stora dag? Då kanske du behöver lite tips på vad du ska tänka på för att sminket ska hålla hela dagen.

Makeup look

Du kan enkel hitta olika makeup looks på nätet. Där finner du även tutorials och du kan enkelt beställa hem produkter. Men, till din bröllopsdag passar det bäst med en okonstlad sminkning som är lite förfinad. Exempelvis, om du inte brukar ha mörkt sotade ögon annars, då är det inte dags att experimentera med det på din bröllopsdag. Fokusera istället på att framhäva dina naturliga drag.

Passande produkter

Gör en testsminkning för att hitta en look som du vill ha till bröllopet. Men även för att se hur de olika produkterna presterar. Tips för att sminket ska hålla hela dagen är att du använder produkter anpassade för din hudtyp. Se även till att din hud är återfuktad, att du pudrar för att fixera basen, samt använder vattenfast mascara.

Vet du redan vilka produkter som fungerar för dig? Då kan du enkelt handla din makeup på nätet. Om du dessutom behöver inspiration till din bröllopssminkning kan du besöka Showroom för att få tips och samtidigt shoppa produkter.