Så väljer du rätt skor till bröllopet

Att ha rätt sorts skor på fötterna är viktigt oavsett om du tillhör brudparet eller om du är gäst. Men det kan vara ganska svårt att veta vilka sorts skor som passar bra att använda på bröllop. Därför får du i det här inlägget några tips på hur du kan tänka för att välja rätt skor att bära på ett bröllop.

Klädkod

För det första behöver du utgå från den klädkod som brudparet har angett. På internet kan du läsa mer ingående vad de olika klädkoderna innebär och välja skor därefter. Men en sak som kan vara bra att tänka på vid valet av skor är att bröllop är ett finare tillfälle, klädkod eller ej. Därför ska du välja bort dina vanliga flip flops eller kängor och satsa på en mer klassisk och elegant sko.

Köp rätt sko

Nästa sak du kan utgå ifrån är de kläder du ska bära. Till vissa kläder passar det bäst med en finare sandal eller en sko med klack. Medan annan klädsel passar bäst med loafers. Försök att få skorna att gå i samklang med resten av din utstyrsel så kommer det att bli snyggt. Det finns massor med skor att välja bland. Du kan handla online eller i butik.