by
on
under
Permalink

Schyssta klockor för alla

Människan har använt klocka sedan någon gång på 1200-talet på den tiden var ett urverk något väldigt komplex och en riktig status symbol. Under 1500-talet så hade de flesta män med ett fickur på fickan. I dagens samhälle bär nästan alla individer någon form av klocka. De flesta har klockan på armen, och nu för tiden finns ett stort utbud av olika varianter av klockor, allt från analoga, digitala och smarta klockor.

Digitalt och analogt

Många har idag en smartklocka som är kopplade till ens mobiltelefon, som har oändligt många funktioner som skiljer sig väldigt mycket från det klassiska klockan. Funktioner som stegräknare, puls, meddelandeavisering och klimat är några saker som mer eller mindre är standard för en smartklocka idag.

Fortfarande status

Men vid ett finare tillfälle väljer nog många att använda ett mer klassiskt analogt armbandsur. För faktum är att ett armbandsur än idag är en statussymbol precis som förr i tiden. En analog klocka i bra kvalitet är tidlöst och kan användas livet ut. Särskilt om du vänder dig till en riktig urmakare för batteribyte och underhåll. Klicka här och se ett stort utbud på vackra klockor i en rad olika material och nyanser.