Planera bröllopsresan

Att åka på bröllopsresa är något alldeles speciellt som bara händer en gång i livet. Vissa destinationer är mer populära än andra och ett omtyckt resemål är Bali. Bali har mycket att erbjuda med sina soliga stränder och sin fuktiga regnskog. Dessutom har ön en aktiv vulkan och ett rikt djurliv. Om ni vill festa loss har det livliga nattlivet på den indonesiska ön också mycket att erbjuda.

Solsemester

För många är solen ett måste på bröllopsresan och därför går de flesta av resorna till varmare breddgrader. Varför inte passa på att köpa nya badkläder till resan, du kan hitta riktigt stiliga alternativ på nätet. Det är också klokt att packa ned ett ordentligt solskydd med hög solskyddsfaktor, för du vill inte fira bröllopssemestern med solsveda. Resan är ett perfekt tillfälle att slappna av efter all bröllopsstress.

Lyxa till det i Dubai

Dubai i Arabemiraten är ytterligare en perfekt plats att fira bröllopsresan på, där kan du njuta av lyx på allra högsta nivå. Där finns ett stort utbud lyxhotell och även mycket shoppingmöjligheter, för att inte tala om sol och värme. Det viktigaste är att ni åker någonstans där ni kommer att trivas och där ni kan njuta av varandra fullt ut, det ska ju bli ett minne för livet.