by
on
under
Permalink

Efter den stora dagen

Det kan vara rätt så hektiskt dagarna innan bröllop och som huvudpersoner så är det helt klart en ansträngning än in i det sista. efter den stora dagen så får ni se till att inte planera in något alls egentligen. Förmodligen så har det bokats en svit på något hotell där ni får njuta under bröllopsnatten. Ta det lugnt och ät en god hotellfrukost på sängen.

Bröllopsnatten och dagen efter

Innan så bör ni ha sett till att allt som hade med festen att göra så finns det personer som tar hand om detta. Låt anspänningen släppa ordentligt och ta in den härliga vigseln och bröllopsfesten i lugn och ro. För bruden som haft den vackraste brudklänningen någonsin så kan det vara härligt att få kliva i något bekvämare och även den smokingklädde brudgummen kan tycka det är skönt att få klä sig i något bekvämt från Just Junkies. Att bara få ägna sig åt varandra dagen efter är väl behövligt efter ett bröllop.

Dags för bröllopsresan

Vissa åker gärna iväg på sin bröllopsresa direkt efter bröllopsnatten. Det kan se lite olika ut för när det är dags för bröllopsresan. Det kanske inte passar att åka direkt efter utan ni får snällt vänta till det passar bättre. Några tips då ni bokar er bröllopsresa kan vara på sin plats. Nämn att det är en bröllopsresa ni ska boka både på resebyrån och det hotell som ni bokar. De brukar vara generösa och ge det lilla extra till nygifta som reser och som kommer som gäst till hotell.